Uw makelaar voor beleggings, opties en effecten advies!

Ze kunnen meehelpen om dingen uit te kiezen zoals kleren, de kist of bloemen.Ze kunnen tekeningen maken en in de dienst een rol krijgen. En wat ook niet was veranderd, maar mij door dat ik wat ouder was geworden veel meer opviel was de manier waarop Peter les gaf. Ze kunnen meehelpen om dingen uit te kiezen zoals kleren, de kist of bloemen. Eefje kan dan zelf bepalen of ze terugsms't of terugbelt. Het monument blijkt echt een functie te hebben gezien de grote hoeveelheid bloemen die voor de slachtoffers en nabestaanden van de aanslagen in Amerika zijn gelegd. En toen ik dat gedaan had mocht ik er nog 1 uitkiezen, dus mijn ogen begonnen weer te glunderen en het hele keuren ging weer opnieuw. De pioenroos is een voorbeeld van extreem gevulde bloemen.

De bloemen hebben een mooi plekje gekregen op de tafel bij Jeroens bed. Zwangerschap leidt tot blijdschap en verwachting van een nieuw leven. Bloemen kunnen enkelbloemig, halfgevuld en gevuld zijn. Dus ben ik met een leeg maagje weer naar huis gefietst zonder licht. Meestal wordt het kind omringd door eigen attributen, zoals knuffels, speelgoed en tekeningen van andere kinderen. Met zelfgeschreven gedichten, door zelf muziek te maken, muziek te kiezen, een erehaag te vormen. Het had niet gehoeven maar is wel heel leuk en geeft een warm gevoel. En daarna was het dan ook over, en was het tijd voor de volgende school waar het allemaal wat groter en minder knus was dan op T'Vlot.

Nee de 14de van deze maand was de dag dat mijn opa overleden is, ik was gisteren bij mijn oom in de fabriek en die vertelde toen dat het vandaag alweer 7 jaar geleden was. En dat lied werd bij terugkomst weer gezongen voor de hele school bij de weekafsluiting. Al was de vorige man die ik sprak wel heel erg aardig, deze daar in tegen was een ongelofelijke eikel.

Toen ik als kleuter voor het eerst naar T'Vlot kwam zat de school nog in een ander gebouw. Eenmaal aangekomen in de wachtkamer haalde mijn vader voor mij en zichzelf een kop koffie. In z'n onafscheidelijke badjas geniet Jeroen nog even lekker van de mooie zomeravond. Waar de moeder van Maurice en van Anne en misschien vergeet ik nog iemand? heel veel werk voor hadden gedaan om ons daar bij te helpen, dat had veel bloed zweet en tranen gekost want we waren lang niet altijd makkelijk volgens mij.© Extinctus.com 2006, All Rights Reserved