Uw makelaar voor beleggings, opties en effecten advies!

Zaterdag gaan we voor het eerst sedert 5 jaar weer naar de hondenclub toe.Deze hond was kind met de kinderen en vooral wat zij te eten kregen, dat lust ik ook wel, bijvoorbeel, wortelen, komkommers, appelschillen zelfs citroenen, enz nez. De cursus is een onmisbaar onderdeel van de socialisatie van de pup. Bijt zo'n hond iemand, dan de hond en de eigenaar een spuitje geven . We hebben op de voordeur al een ronde knop gezet, omdat hij die al verschijnende keren heeft geopend, en buiten op ons stond te wachten.

En golden retrievers zijn niet de honden die bijt-lessen krijgen ofzo. Hoezo ver weg van de natuur, als er iets bij het leven hoort is het wel ziekte en de dood. Ik heb kort na Berry een Yorkje gehad die na 14 jaar is doodgebeten nu 2 jaar geleden En zwoor voor de 2e keer geen hond meer te zullen nemen vanwege het verdriet en nu heb ik een 7 maanden oud Frans Bulldogje. Ik volg hem in meerdere topics en het valt me gewoon op dat het juist de sufferts zijn die een illegale staff hebben of op de een of andere manier met illegale staffs bezig zijn altijd zo hard tegen hem ingaan. Er zijn zoveel mensen die deze honden zouden willen opvangen, zelfs dierenartsen die ik ken zouden bereid zijn vrijwillig mee te werken. Wil je soms audiobattlen? Want van u kritiek krijg ik koppijn.

Hoe heten die ene zwarte honden ook alweer?? Die zijn ook super zwaar. Sandy en Maxim zijn nu 14 weken oud, en het gaat heel erg goed met hen. Zaterdag gaan we voor het eerst sedert 5 jaar weer naar de hondenclub toe. Volgende week Max kijken , maar dat begrijpt hij natuurlijk niet, dus nu eerst een rek en dan weer verder. En dan heb ik het over de Duitse Herder,de Mechelse herder de Dobermann en ga zo maar door,deze honden krijgen ook geen bijtlessen maar worden wel getraind in waak en verdedigingswerk. Lief voor onze andere huisdieren,en ook voor onze baby van 6 maanden kunnen wij ons geen betere oppas wensen. Er wordt vaak terugverwezen naar de wolf die nog in onze hond schuil zou gaan. Ik ben voor een wet, die stelt dat mensen die dit soort honden wilo houden een cursus moet volgen, en hgiervoor moet slagen.© Extinctus.com 2006, All Rights Reserved