Uw makelaar voor beleggings, opties en effecten advies!

Op onze vensterbank staat een grote schaal met water erin voor de katten.Zelfs bovenop de kast zijn ze niet veilig, omdat dat de favoriete slaapplek van Koss is. En ik bedenk me net dat het ook wel toepasselijk is, zo met Pasen. Echt drinkwater komt uit flessen die je bij de supermarkt koopt. Want terwijl mijn vrienden zich grote zorgen maakten, bleef ik kalm en had ik het idee dat het wel goed zou komen. Normaal willen die beesten niet op de foto en als je probeert een bloem te fotograferen, dan lopen ze in de weg. Helen en Joris, van mij krijgen jullie een dikke knuffel. Mooier zelfs dan voordat ik op vakantie ging, en ik hoop ook steviger. Vredespijp?Ik heb hem al aangestoken, alleen laat ik de de rook wel via een afvoerkanaal verlopen ipv mijn longen, hahahaMaar.

Hier is een mooie drijvende steiger gekomen met waterkraan. Maar goed, wij moeten verder en leggen aan in St Mihiel. De temperaturen zijn al wekenlang te hoog, er is ook door de vakantie van veel Nederlanders nauwelijks vraag naar bloemen terwijl er juist veel aanbod is. In 45 minuten had ik de 5 kilometer achter de kiezen. Mooie kade en met de fiets er op uit om eens rond te kijken. Vanmiddag zit er een groepje jongelui en die hebben dorst. Op onze vensterbank staat een grote schaal met water erin voor de katten. Ojee, tot welke groep behoor jij? en verslavend ja, dat heb ik gemerkt! Maar zo onder het eten, kan het best even toch. Playing by heart, Een aantal mensen met elk hun eigen levens, en totaal andere hobbys, doen intrigerende ontdekkingen.

Angel had van de week een hele witte ontlasting en ik vond dit uiteraard weer eens bijzonder vreemd en vroeg me dan ook af waar dat vandaan kon komen. Zodra u ingelogged bent kunt bijdragen en reageren. Zoals ik al dacht is dat slechts het geval bij een van de zes.

En dan natuurlijk abortus en de pil, al dat soort dingen. En terwijl ik begonnen ben met inpakken, heeft Kali besloten dat die verhuisdozen toch wel erg lekker liggen. Mag ik jou ook een bloemetje aanbieden?De groeten aam Joris. Zit je een beetje met je fototoestel te spelen, gaat de kat ervoor zitten. Het lijkt wel of iedereen hier zijn eigen groenten verbouwt.© Extinctus.com 2006, All Rights Reserved