Uw makelaar voor beleggings, opties en effecten advies!

Om dit te kunnen bereiken stelt de provincie natuurdoelen op.Zeeland is een provincie met relatief veel groene ruimte en water. Ligt bij de Domeinen duinen van Westenschouwen, op 20 minuten wandelen van zee. Dit in samenwerking met enkele organisaties die de natuur een warm hart toedragen, alsmede in het toerisme opereren. Handig dat er ook een wasmachine en wasdroger zijn. Wie geïnteresseerd is in natuur en wandelen wordt van harte uitgenodigd mee te gaan op één van de wandeltochten. Het gebied is rijk aan bijzondere broedvogels bijv. Rammegors is een binnendijks natuurgebied tussen Sint. Natuurbescherming krijgt wereldwijd steeds meer aandacht. Het begint vrij makkelijk over goed begaanbare paden.

De eerste is natuurlijk Sint Philipsland en met de Polder word Anna Jacobapolder. Aalscholver, Kluut en trekvogels eenden en ganzen. Zee, strand, mooie natuur en een gezellig dorp; Ouddorp aan Zee biedt het allemaal. Deze heeft geen groot verval, maar is wel een mooi gezicht. Sint-Philipsland is een plaats en schiereiland in de provincie Zeeland, en onderdeel van de gemeente Tholen. De vele bloemdijken en de smalle polderweggetjes maken het gebied. Natuur en landschap zijn bepalend voor de kwaliteit van onze leefomgeving.

De Groenblauwe Oase is een begrip geworden in discussies over de toekomst van Zeeland. Smienten, een kleine eendensoort zijn in nog grotere getale aanwezig 60. Om dit te kunnen bereiken stelt de provincie natuurdoelen op. Verwarmingen, Apparatuur of Appendages Econosto Nederland is actief op het gebied van de ontwikkeling, productie, verkoop. De Zeeuwse Reinigingsdienst leegt huisvuilcontainers en beheert de milieustraten in Zeeland. Gezellig familiehotel, in het centrum van Haamstede tegenover de kerk en het kasteel. De provincie wil dat het landschap zich op een zo natuurlijk mogelijke manier ontwikkelt, bijvoorbeeld door natuurlijke processen als verstuiving. Wellington is de tweede stad in grootte van Nieuw Zeeland.

West-Vlaanderen worden geplaatst bij verschillende gemeentebesturen. Boerderij De Stelle, voor een dag genieten op het Zeeuwse platteland. Op de rustige camping Duinrell hebben wij een fraai chalet te huur. We drinken thee met Michael, een van onze gastheren. Het is prachtig weer en het uitzicht is adembenemend. Dan rijden we een stuk terug naar de Lady Knox geyser.© Extinctus.com 2006, All Rights Reserved