Uw makelaar voor beleggings, opties en effecten advies!

Men schat het aantal Chinese tijgers tussen de 1200 en 1800 exemplaren.De snorharen van een tijger zijn lang en wit hij kan de weg er mee vinden. Omdat hij meestal n op de tien keer succes heeft bij een aanval. De tijger is de grootste en zwaarste van alle katachtigen. Uiteraard is ook de vacht veel dikker ter bescherming tegen de kou. De Bengaalse tijger kan net zo lang worden als de Siberische tijger, maar is niet zo massief. Maar als hij de bewegingen van de zijkanten wil weten gaan zijn ogen naar achter. Men schat het aantal Chinese tijgers tussen de 1200 en 1800 exemplaren.

Hierdoor wordt het leefgebied van de tijgers vernietigd. Ik wist ook niet dat je van de lichaamsdelen ook medicijnen kan maken tegen ziektes. Net als bij de gewone kat kan de tijger zijn nagels intrekken. Vogels, middelgrote zoogdieren herten, zwijnen, tapirs, enz. Want tijgers zijn eenmaal gevaarlijk en daar valt niets aan te doen. Ze hadden de hoektanden voor het doden en opeten van hun prooien. Maar dat ligt niet aan de tijger maar aan de mens, want die heeft zijn huis gesloopt. Als een tijger in een territorium van een andere tijger komt dan gaan ze vechten, een uitzondering is een vrouwtjes tijger.

In de hoofdstuk vertel ik over de lichaamsdelen van een tijger. Een moeras met paalwoningen markeert het begin van het park. Er leven nog maar 5 soorten van de tijger van de 8 soorten tijgers. Voor de rijke mensen maakten ze kleding van de vacht, zo konden jagers veel geld verdienen. In tegenstelling tot de Siberische tijger heeft de Bengaalse tijger veel strepen. Bouwgrond levert economisch gezien nu eenmaal meer op dan oerwoud. Later, als ik dood ben, wil ik op deze aarde terugkeren als een tijger.

De leefgebieden zijn nog maar heel klein door de enorme uitbreiding van de bevolking, hierdoor vindt de tijger niet genoeg wilde prooien en valt hij vee aan. De smilodon stierf uit tegen het einde van de laatste ijstijd. Het kan gebeuren dat de tijger geen voedsel vindt, dan pakt de tijger weleens een vee of een huisdier om op te eten. Nur Anam trekt van school tot school, van dorpshoofd tot dorpshoofd. China is een bijzonder land, omdat in dit land 4 van de 5 nog levende tijgersoorten voorkomen. Zowel het mannetje als het vrouwtje markeren hun terrarium met urine en krapsporen op bepaalde bomen. Natuur Fonds heeft dat jaar van de tijger omgedoopt in het jaar voor de tijger. Een tijger sluipt van 10-25 meter afstand van het prooidier.© Extinctus.com 2006, All Rights Reserved