Uw makelaar voor beleggings, opties en effecten advies!

Hyenahonden leven in bijzonder grote groepen van soms wel 30 dieren.De hond schoot erlangs, ik kon niet meer en sprong. Perskie-oor, vir 'n boesman, omdat sijn oor na 'n gedroogde perskie lijk. Hyenahonden leven in bijzonder grote groepen van soms wel 30 dieren. Dit log heet Bart Rick, omdat het vaak gaat over mijn kindjes.

Om een hond te kunnen vangen moet je erg geconcentreerd te werk gaan. Katlagter, 'n vool, die altijd as hij 'n kat siet 'n geraas maak, alsof hij spot, of selfs die kat namaak volgens over-levering. Ik weet niet precies meer wie op het idee kwam om die hond te vangen. Ben ik lief of stout geweest of middelmatig zoals Bart laatst opmerkte. Muishond, omdat hij van di geaardheid van 'n muis en 'n hond vereenig het. Melkbos, als 'n takki daarvan gebreek word kom daar melkagtige stof uit. De hyenahond lijkt wat uiterlijk betreft wel wat op een hyena, maar is er niet direct verwant aan.

Wilde Mathilde heeft zich gehandhaafd met twee titels. Door smokkel en ruimtegebrek is het aantal sterk afgenomen. Ik was niet op een hond gesprongen, maar op een zwaan. Irma riep poedepoedepoe, met een mooie hoge stem, maar ook dat hielp niets.

De honden worden vanuit het straatarme Zimbabwe naar Zuid-Afrika gesmokkeld. Bij het opstijgen, bij het monotone vliegen en ook als het grote schudden begint. Veel Stoute Hendriks, twee maal Koen Kampioen en twee maal De Hondenclub. Omdat di stengeltjies gebruik worde om die gaatjies in oore gesteek, oop te hou. Maar met verf is Bart een echte meester, daarom krijgt hij dat ook van Sint.© Extinctus.com 2006, All Rights Reserved