Uw makelaar voor beleggings, opties en effecten advies!

Hij houdt niet van vreemde loslopende honden en kinderen.De instructies zijn zodanig dat iedereen zelfstandig zijn of haar hond kan opvoeden en trainen, met blijvend resultaat en zonder het natuurlijke gedrag en het karakter van de hond geweld aan te doen. Elke hond ghedraagt zich volgens de genetische gedragscode, maar is in staat om hier op een eigen wijze mee om te gaan. Hij houdt niet van vreemde loslopende honden en kinderen. Het is een hond die echt wil luisteren en leren, dus met de juiste, consequente omgang met Bobbie heb je gewoon een perfecte hond. Athena leeft samen met nog een Mechelse herder dame, dit ging goed tot ze beide volwassen werden, en nu kunnen de dames mekaar het bloed wel drinken, geen goede situatie niet voor de honden en niet voor de baasjes. Een vrolijke hond die graag in de buurt van zijn baas blijft, zeer aanhankelijk is, goed thuis en in die auto. Het komt ook voor dat wij de honden gebarentaal leren voor mensen die naast hun visuele handicap ook een gehoorbeperking hebben.

Soms blaft zij wel naar ander honden als zij in die auto zit. Hij ligt altijd 's avonds ondersteboven lekker tegen mij aan. Beide honden zijn erg aan elkaar gehecht en ik geef zo ook maar samen weg. Hij is goed zindelijk en kan het lange tijd dan ook ophouden. Skim kan goed met anderen honden en kindjes omgaan. Gelukkig heeft hij geen trauma overgehouden aan het ongeluk.

Zij kan goed overweg met andere honden, teefjes moet zij even uitdagen, maar zij is niet agressief. Toch blaakt hij van gezondheid, heeft mooie tanden en is nooit ziek. Hij is het liefst bij mij en als het even kan zit hij op schoot. Kortom Bobbie is een prima hond, die met voldoende aandacht, voldoende beweging, een consequente aanpak, tijd voor hem, echt een tophond is. Hij is vriendelijk tegen alle mensen en dieren, hij kan allen niet overweg met de twee reutjes die ik al eerder in huis had, maar dit was niet zijn fout.© Extinctus.com 2006, All Rights Reserved