Uw makelaar voor beleggings, opties en effecten advies!

Gewone voornamen die met een achtervoegsel een woord vormen.De pioenroos is een voorbeeld van extreem gevulde bloemen. Weer terug in Pasadena na de drukke weg koken we een lekker pasta maal. Veel bloemen zijn gekweekt en geplant, maar ik heb ook in de bermen gelopen en vond daar in die dorre, droge grond toch hier en daar verrassende kleuren. Dus een kopje thee op het plein met mijn boek is heerlijk. Ik maakte de uitnodigingen, mijn opa de lijst met namen van gasten. Van de foto heb ik vervolgens alleen het midden gedeelte genomen. Mijn naam is geen bloem, maar betekent in het Russisch als het goed is bloemenmeisje. Gewone voornamen die met een achtervoegsel een woord vormen.

Sommige bloemen roken zo heerlijk, vooral de kamperfoelie, maar ook sommige rozen. War auch interessant bei Dir ! Bis zum naechsten Mal. Als ik een bosje bloemen krijg en er zitten rozen in of het bosje bestaat alleen uit rozen, probeer ik die altijd te bewaren. Een aantal ballonnen stond op het veld en op de muziek zorgden de branders voor een spectaculaire show. Bloemen kunnen enkelbloemig, halfgevuld en gevuld zijn. Op het lab hebben we tijdelijk een nieuwe collega uit Denemarken, die voor een paar weken proeven komt doen. Blad is vervormt en verbrand, maar de bloemen zijn prachtig. Toen ik de bloemen moest weggooien bleek een takje nog heel fris en zelfs te hebben geworteld in de vaas.

Er werd vandaag een bosje bloemen bij me bezorgd en later op de dag een reeds lang geleden besteld lensje, een macro voorzetlensje. Dus ik nog denken dat dat de kruising van de twee lussen zou zijn, maar dat bleek achteraf dus niet zo te zijn. Thuis wacht mij weer gezelligheid van Kirsten, die nog twee nachtjes bij mij komt logeren omdat haar hotel vol is. Het voordeel van deze macro voorzetlens, is dat je niet met de lens op het onderwerp hoeft te kruipen en een kleiner deel groter in beeld kan krijgen. Toen ze 5 werd of 6, zaten we in de tuin haar verjaardag te vieren. Deze foto is gisteren bij het plaatsen van de foto's aan mijn aandacht ontsnapt, maar hoort nog bij het logje Brrr. Zaterdag is het vroeg dag, om 6 uur word ik opgehaald door Jeandrew om naar Joshua Tree te gaan voor een dag klimmen. Ik heb een aantal takken binnen in de vaas staan en daar ontluiken deze frisse groene blaadjes. Ook de dag erna ben ik even een kijkje gaan nemen, dit maal met mijn moeder en hebben daar lekker in het gras genoten van de ballonnen.

Alle leden moeten in uniform, precies te negen uur, met de bezems op den schouder verschijnen. We eten samen in het beste lokale Koreaanse restaurant Young Dong Tofu. Deze zijn vandaag gemaakt van mijn heksenkringetje! Die hier staan.© Extinctus.com 2006, All Rights Reserved