Uw makelaar voor beleggings, opties en effecten advies!

Frouke komt uit Zweden en deze naam klinkt ook een beetje Zweeds vinden wij.Dus ik heb Amy naar haar vernoemd gewoon omdat ik het een mooie naam vond en lekker kort is. We hebben haar van het asiel in Genk gehaald in '97. Zij heette Margarita roepnaam Maggy, naar het eiland, Isla Margarita, waar wij haar gevonden hadden. Graag zou ik willen weten hoe je hond heet en waarom je hem zo hebt genoemd. Uiteindelijk vonden we Duke de leukste naam Nash was nr. Zo, ik hoop dat jullie het een beetje begrijpen ik ben niet zo goed in uitleggen. Mijn vorige hond heette Nero, de honden die ik nu heb heten Hunter en Ceasar meer iets voor een kleintje . Barousse heet zo omdat het een beauceron is en de naam van het ras in Frankrijk ook wel bas rouge is.

Harry is gekozen uit zijn stamboomnaam Fogel Hlara Ver Valley De kinderen hadden hem liever Potter genoemd haha. Een van de 4 heette Amy dat was het zussie van Alex van Doglover. Chucky, vonden we een mooie naam, gevonden op het internet en komt niet vaak voor. Een groot deel van mijn familie zijn Joodse ras-Amsterdammers. Harrie vonden wij gewoon een lekker klinkende naam die goed bij de naam van onze kat past t. Max is een kruising van een Labrador met een Cocker en is 8 jaar, en Bente is een Drentsche Patrijshond van 4.

Frouke komt uit Zweden en deze naam klinkt ook een beetje Zweeds vinden wij. Vernoemd naar de Golden van de dierenwinkel in Scheveningen. Sizzle d'r naam is eigenlijk Dazzling Diamond's Frizzle Sizzle en Sizzle vonden we gelijk leuk als roepnaam enachteraf past het precies bij haar altijd frizzelig en vies. Bielshoeve heeft eigenlijk ook geen betekenis alleen mijn vriend heet Willem en ze was een teefje. Mijn hondje stabij heet Myra, omdat ik vond dat haar naam met een M moest beginnen aan een eerbetoon aan ons vorige hondje die met 5 maanden was overreden. Ik heb een shi-tzu van 13 jaar en die heet officieel Nora maar we noemen haar dikwijls Noortje.

Molly is vernoemd naar haar moeder Rose en mijn allereerste hondje Molly. Als ik een pup uit het eerste nest krijg, gaat zij Tuana heten. Amy heeft onder andere met Beatrix samen een opleidings instituut geopend. Ik heb mijn hond vernoemd naar Guus Hiddink Hie Dung-gu omdat hij evenals mijn hond een band met Japan heeft tosa inu=japanse mastiff, Daarbij kan Hiddink, zonder reden, zo droevig kijken, hij lijkt dan exact op mijn Hiddink. Er zijn vaak hele leuke bij waar ook een verhaal achter zit. Wij hadden heel erg lang naar haar komst uitgekeken, en ze werd geboren op mijn verjaardag.© Extinctus.com 2006, All Rights Reserved