Uw makelaar voor beleggings, opties en effecten advies!

Er zijn overigens ook adressen waar je je kuipplanten kan laten overwinteren.De tropische regenwouden bestaan al miljoenen jaren. Hij koos George Somers als architect om zijn hotel te laten bouwen. Bamboe komt vooral voor in de tropische en subtropische gebieden op aarde. Het is een mooie combinatie, dit museum met de bijbehorende tuin. In die jaren hebben de dieren, bomen en planten zich ontwikkeld tot wat ze nu zijn. De tuin is gecombineerd met de orchideeŽntuin , welke op loopafstand ligt een dagtocht waard. Tijdens de bloei ontstaan er nieuwe planten zijscheuten. Elk jaar verpotten in het voorjaar geeft mooie en gezonde planten. In 1891 werd het hotel geopend en de eerste belangrijke gast was keizerin Elisabeth I van Oostenrijk.

Steenzout ziet er nog heel anders uit dan het zout in het zoutbusje of de zoutbergen in tropische landen. Tussen de 3000 en 4000 verschillende soorten zijn hier ondergebracht. Informatie, filmpjes en kleurplaten over tropische bossen en hun bewoners. Men spreekt hier van 'orange, citroen ende andere uitheemsche boomen. Namen van planten kunnen nl per streek verschillen. Ik verpot ze pas als de knolwortels boven de pot uit komen. Gedurende een aantal generaties werd de tropische tuin steeds verder ontwikkeld.

In de 16e tot 18e eeuw gaan voor het eerst mensen uit Europa in de tropische regenwouden wonen. Vanaf 1982 is de tuin eigendom van het Regional Government of Madeira. Er zijn overigens ook adressen waar je je kuipplanten kan laten overwinteren. Een heel erg mooi werkstuk over het tropisch regenwoud is hier te vinden. Enkele soorten komen ook voor in gebieden waar het 's winters behoorlijk koud kan zijn. Let wel op met nachtvorst mijn plant is al een paar maal bevroren. In 1885 kocht John Burton Blandy het landgoed, waaop het huis een ruine was.© Extinctus.com 2006, All Rights Reserved