Uw makelaar voor beleggings, opties en effecten advies!

Dit is echt niet goed! Ga naar een dierenarts (met ervaring met reptielen).Als je merkt dat je dier een verstopping heeft, dan is hij in het algemeen zo beroerd dat hij niet meer eet. Ik heb het idee dat ze iets meer gaat eten en ze laat zich ook niet meer zo guw afschepen, gaat op plekken liggen die vreoger alleen voor benji voorbestemd waren, en deze week pakte ze zelfs een morioworm van benji af. Die zijn veel te vet en er zitten teveel dierlijke eiwitten in. Ik heb een roodwang en een missisipi samenzitten in een groot aquarium. Ik probeer ook echt op te letten met dierlijk voedsel, alleen met cloevind ik het nog steeds moeilijk. Nu zag ik dat de rand van het schild van de missisipi als het ware afbrokkeld. Ik last trouwens op het blikje rupsen dat ze een laxerende werking kunnen hebben. Je kan dan al bijna zeggen dat de dieren last van de nieren en lever gaan krijgen.

Misschien kunnen ze kindjes als jij daar beter appreciŽren. Dat laxerende, daar bedoelen ze waarschijnlijk mee dat je niet te veel mag voeren want anders gaan je dieren aan de schijterij. Doornstaartagamen hebben vrijwel geen dierlijke kost nodig. Kattebrokken zou ik niet voeren, zeker niet zo vaak. De enigste raad die ik hier wil geven is de schildpad apart en droog zetten, wat hier vertelt wordt lijkt op beginnende schildrot. En dus helpt het laxerende van die bliktroep ook niet. Die eet zo weinig groenvoer, maar als ik er een morio ingooi vliegt ze. Drie keer per week een morioworm lijkt me wel meevallen.

Af en toe eenkrekeltje of meelwormpje of sprinkhaantje is genoeg. Welk uitgestorven diersoort zou u weer tot leven willen wekken? reageer op de stelling. Het ziet ook bleker en het is zachter dan de rest van het schild.

© Extinctus.com 2006, All Rights Reserved