Uw makelaar voor beleggings, opties en effecten advies!

Dieren accepteren veel meer van soortgenoten dan mensen.Ik geniet elke dag van mijn huisdieren en kan me niet voorstellen dat mensen ze pijn of zomaar weg doen. Energieke honden met goede wil; mits ze goed behandeld worden. Ook ik ken de eigenaar persoonlijk en het is zo'n lief mens met een warm hart voor de dieren. Spelen doe ik ook erg veel, het liefst speel ik de hele dag met mijn baasjes. In korte tijd heb ik alle dieren gecontroleerd op hun gesteldheid. Ach die mensen zullen wel weer op vakantie hebben gemoeten ofzo. Dieren accepteren veel meer van soortgenoten dan mensen.

Gelukkig hebben wij 1 hondje uit het asiel blij kunnen maken, maar dat weegt natuulijk niet tegen al die andere asielhonden die er nog zijn op. Ik ben nu ook bezig met een groot schilderij van 5 katten. Veel kopjes en miauwtjes van Saartje en haar dierenvriendjes en groetjes van haar nieuwe familie. Maar ook diverse sociale onderwerpen en thema's onder de aandacht brengen horen daarbij. Mensen kijk uit, dit hoort weer tot de broodfokkers, koop hier dus geen puppie, ga liever naar het asiel, of bel de rasvereniging van het ras dat u graag wilt hebben, zij kunnen u helpen aan een goede fokker. Ik word uitgelaten op een groot stuk land,waar ik lekker kan rennen. Besteed je al je euro's aan de verzorging van deze dieren. Op 17 Februari ben ik opgehaald uit het asiel door hele lieve mensen uit Deventer.

Wat wel waardevol is voor het welzijn van onze dieren. Nu ik hoop dat het wat wordt maar ik werd gek van de linken invullen op den duur. Hier een foto van onze Quinta, we hebben haar in augustus uit het asiel gehaald bij jullie. Hartstikke bedankt, ik ga er gelijk mee aan de slag.© Extinctus.com 2006, All Rights Reserved