Uw makelaar voor beleggings, opties en effecten advies!

Deze tekening kwam tot stand omdat ik erg begaan ben met de vogels.In de stad zijn het hele jaar door wel vogels te zien. Het hele jaar door worden de duiven in Amsterdam bijgevoerd. Bij het maken van deze tekening kreeg ik het gevoel dat er heel veel energie is vrij gekomen om de vogels te redden. Van tevoren gebeld naar levertijd van een bad die na twee dagen kon worden geleverd.

Deze tekening kwam tot stand omdat ik erg begaan ben met de vogels. Woensdagavond de bestelling geplaatst en de bankoverschrijving de deur uit. Ik heb deze modellen niet gehoord dus daar kan ik niets over zeggen. Mijn complimenten voor de correcte en tijdige aflevering. Ik heb spijt dat ik jullie niet eerder heb ontdekt. Mijn 1e bestelling, netjes, snel en correct aangeleverd.

Informatie over onze zakelijke producten en diensten voor de zakelijke markt. En ik denk dat er best wel een standje voor is te maken. Vorige week de door mij bestelde goederen van jullie mogen ontvangen. Ik bedoel alleen,laat niet alleen het gewicht je tegen houden. Maar ik zelf zou toch gaan voor een maatje groter . Al denk ik dat de 71 ook een prima speaker is om als rear te gebruiken. Toch staat duidelijk vermeld bij het artikel dat het geen voorraad artikel is. Kraan snel afgeleverd, alleen de W en de K van de twee kranen waren beschadigd.

Excellent service, good communication, quick delivery, highly recommended. Lekker snel geleverd en geen tegenvallers! Dankuwel en tot de volgende keer. Bad binnen 2 dagen na betaling geleverd, prima service. De bestelling is vandaag 30september in goede orde ontvangen. Mijnbestelling is zeer snel en adequaat afgehandeld.© Extinctus.com 2006, All Rights Reserved