Uw makelaar voor beleggings, opties en effecten advies!

Bij safe-seks is er eigenlijk sprake van een kansberekening.Bij safe-seks is er eigenlijk sprake van een kansberekening. Dus zorg gewoon dat je die dingen bij de hand hebt. Slijmvliezen zijn per definitie risicovol als het om safe-seks gaat.

Het heeft iig weinig zin om er veel ophef over te maken. Zorg ervoor dat je van te voren heel duidelijk verteld hebt wat je wel en wat je niet wilt. Kijken is heel gezellig en absoluut safe zolang je maar niet elkaars vocht als glijmiddel gebruikt bij het masturberen. Zo'n incident als Jannie nu meemaakt komt helaas wel eens voor. Maar daar ben jij de schuldige niet van, en je kan het verder ook niet zo helpen. Als iemand je achternaam en woonplaats weet kan die ook gewoon alles uit het telefoonboek plukken. Wij denken dat informatie kan helpen om verstandige keuzen te maken.

Risicovol bloed dat dus niet op slijmvliezen terecht moet komen. En wat voor bloed geldt, dat geldt wel ook voor zaadvocht en zeker voor het sperma. Dan is het makkelijker om daar op terug te komen als je in een roes bent. Als het in je ogen, in je neus, je mond, vagina, pisbuis of anus terecht komt dan wordt het gevaarlijk.© Extinctus.com 2006, All Rights Reserved